Hver for oss

Her er lite utvalg prosjekter vi har gjort hver for oss

 
5-martin.gif

Samlede verk

Dette er en pamflett med samlede visueller jeg har laget de fire siste årene. Dette er en rekke arbeider som er brukt i ulike sammenhenger som utstillinger, platecover til egen musikk eller magasiner jeg har laget selv. Det er en slags kavalkade dedikert til interessen for det estetiske, og hvordan jeg alltid vender tilbake til det som gamle for å lage noe nytt.
Lightbox:

 

Fotomagasin

Libanon er et land mange vet om, men få kan noe om. Det er et land som er utelukkende forbundet med frykt, terrorisme og ødeleggelse. Etter borgerkrigen som endte i 90, er det mye som er nytt. En gjennoppbygd by som byr på bred variasjon innenfor mat, kultur og uteliv. Med store kontraster mellom rik og fattig. Da min nære venn var på utveksling i Libanon ble det en selvfølge å besøke han. Vi var i utgangspunktet 4 venner som dro ned for å lage dokumentar, men halvparten av reisefølget falt av grunnet frykt skapt av mediene. Er her mitt fotodokumentariske magasin fra reisen i Libanon.
Lightbox:

 
 

Motefoto og -film for Fair & Square.

Fair & Square er et klesmerke med fokus på etisk produksjon av egne plagg.

MH.Eyecandy4-800x600.jpg
 

Pitch: InGame for NRK

Vignett:

Forskning viser at unge gutter sliter med å snakke åpent om sine egne problemer. "In Game" er et nettbasert panelprogram med mål om å møte gutter på deres egen hjemmebane og hjelpe dem med å snakke om problemene sine. 

En fast programleder geleider et anonymt panel gjennom hver episode og starter en diskusjon om problemer målgruppen kan møte i hverdagen. De unge guttene får muligheten til å uttale seg anonymt igjennom spill-karakterene, og man blir etterhvert mer og mer kjent med spillerne. Spillet som spilles varierer fra episode til episode, og temaet baserer seg på målgruppens problemer og hva de selv ønsker blir tatt opp.

Trailer-skisse for programmet:

Utviklet i samarbeid med:
Marcus Hassel
Torkel Skjolden
Magnus Finnanger
Oddne Hølaas