Hver for oss

Her er lite utvalg prosjekter vi har gjort hver for oss

 
5-martin.gif

Samlede verk

Dette er en pamflett med samlede visueller jeg har laget de fire siste årene. Dette er en rekke arbeider som er brukt i ulike sammenhenger som utstillinger, platecover til egen musikk eller magasiner jeg har laget selv. Det er en slags kavalkade dedikert til interessen for det estetiske, og hvordan jeg alltid vender tilbake til det som gamle for å lage noe nytt.
Lightbox:

 

Fotomagasin

Libanon er et land mange vet om, men få kan noe om. Det er et land som er utelukkende forbundet med frykt, terrorisme og ødeleggelse. Etter borgerkrigen som endte i 90, er det mye som er nytt. En gjennoppbygd by som byr på bred variasjon innenfor mat, kultur og uteliv. Med store kontraster mellom rik og fattig. Da min nære venn var på utveksling i Libanon ble det en selvfølge å besøke han. Vi var i utgangspunktet 4 venner som dro ned for å lage dokumentar, men halvparten av reisefølget falt av grunnet frykt skapt av mediene. Er her mitt fotodokumentariske magasin fra reisen i Libanon.
Lightbox:

 
 

InGame

Casefilm:


Forskning viser at unge gutter sliter med å snakke åpent om sine egne problemer. "InGame" er et nettbasert panelprogram som bruker gaming med mål om å møte gutter på deres egen hjemmebane, og hjelpe dem med å snakke om problemene sine. 

Faste programledere geleider et anonymt panel gjennom hver episode og starter en diskusjon om problemer målgruppen møter i hverdagen. De unge guttene får muligheten til å uttale seg anonymt igjennom spill-karakterene, og man blir etterhvert mer og mer kjent med spillerne. Temaet varierer fra episode til episode og baserer seg på målgruppens problemer og hva de selv ønsker blir tatt opp.

Alle episoder er å finne på Youtubekanalen til programleder Noobwork

Les om InGame på NRK.no, kreativt forum, Hausmann eller drm24.no.


Utviklet i samarbeid med:
Marcus Hassel
Torkel Skjolden
Magnus Finnanger
Oddne Hølaas
Produsert av Hausmann

 

Motefoto og -film for Fair & Square.

Fair & Square er et klesmerke med fokus på etisk produksjon av egne plagg.

MH.Eyecandy4-800x600.jpg